Presentem el nou logo de la Xarxa d'Horts Escolars de València


Hem triat com a marc el 30 de novembre, Dia de les Ciutats Educadores per a presentar el nou logotip de la Xarxa d'Horts Escolars de València.

El treball realitzat per a aconseguir un identificador visual respon al desig de consolidar l'esforç realitzat per tota la comunitat educativa en el seu propòsit de difondre entre l'alumnat l'afecte i respecte per l'horta valenciana.

El disseny de la marca Xarxa d'Horts Escolars de València ha prioritzat l'ús d'elements gràfics senzills i fàcilment associables a l'activitat manual i creativa que es realitza en equip des dels centres escolars. La part més gràfica evoca les estructures d'un hort, formant una xarxa de figures geomètriques. Sobre aquestes se superposen traços més espontanis com els solcs de terra i la fulla de vegetal. 

S'ha emprat tipografia de trets de pal per a facilitar la seua lectura. Formant una sola unitat, es combinen dos blocs de text: les majúscules reservades per a Xarxa de València, descriuen una estructura organitzada; les minúscules, molt més orgàniques i redones s'assimilen fàcilment amb Horts escolars. 

La gamma de colors vibrants s'associen amb la terra: vegetació, clorofil·la, fertilitat.

Gris blavós per als textos: equilibri.

No hay comentarios:

Publicar un comentario