Finalment, el passat 27 de novembre el mateix alumnat va preparar les seues olives en pots de cristall amb l'aigua en salmorra i afegint aromàtiques com la herva oliva, el romaní i el timó. L'alumnat ha gaudit de l'experiència i ha vist un dels usos de les aromàtiques que creixen al nostre hort. Però també han reflexionat sobre la dificultat del procés i com d'important és ser constant i cuidadós amb les cadenes de treball en equip. Si algú s'oblidava de canviar l'aigua dels poals, podia fer mal bé el treball de la resta!
Ara tenen 15 días en els quals les olives continuaran en conserva, fins a que, tal i com ells comentaven, trauran les olives preparades per ells i elles en algun dels menjars Nadalencs.El professorat de l'IES ha pogut comprar alguns dels pots de més que sobraren i han encoratjat a l'alumnat per a que l'any que ve s'animen a fer també oli i vendre-ho, el que els permetrà obtenir més ingressos per a la seua festa de fi de curs!
No hay comentarios:
Publicar un comentario