Vols pertànyer a la Xarxa d'Horts escolars de València?

Vols pertànyer a la Xarxa d'Horts escolars de València?

Us animem doncs a formalitzar la vostra adhesió a la xarxa, un espai de col·laboració, intercanvi d'informació i experiències, així com un lloc on establir vincles que impulsen encara més, el seu efecte integrador de les experiències didàctiques lligades als horts escolars. Us adjuntem la documentació necessària per a adherir-se a la xarxa. Cas que un centre formalitze la seua adhesió, tindrà prioritat per a participar en el programa ‘L'hort escolar com a eina educativa’ que realitza un assessorament i acompanyament tècnic de l'hort.


Descarregar formulari d'inscripció

Així mateix, des de la Secció de Projectes Educatius del Servei d'Educació de l'Ajuntament de València, considerem que és el moment d'actualitzar l'enquesta realitzada en 2017, en relació a la situació dels horts escolars dels centres educatius de la ciutat. Producte d'aquesta enquesta, des del Servei d'Educació es va implementar el programa ‘L'hort escolar com a eina educativa’ d'on va sorgir la Xarxa d'Horts Escolars de la Ciutat de València.

Creiem que és hora de continuar avançant i aprofundint en aquesta línia de treball, per a això necessitem actualitzar les dades dels quals disposem. Agrairíem per tant la vostra col·laboració contestant el present qüestionari:


ENQUESTA HORTS ESCOLARS 2022

La informació que rebem ens servirà per a tindre una diagnosi clara de la situació dels horts escolars de la ciutat de València i marcar-nos futures accions

No hay comentarios:

Publicar un comentario