Taller de cuina saludable y de temporada al CEIP El Grau
El CEIP El Grau està fent la formació "Una llavor a l'escola" amb l'ONG CERAI. La formació va dirigida a l'alumnat, el professorat i les famílies. El 23 de març de 2021 realitzarem un taller de cuina saludable i de temporada per a les famílies. El va impartir Marta Feliu, cuinera de restauració col·lectiva sostenible.Les verdures es van aconseguir en projectes agroecològics i de venda de proximitat: Som alimentació https://somalimentacio.com/ i Hort de Pastenaga https://www.facebook.com/lhortdepastenaga/ i altres van ser recollides del propi hort escolar. Amb elles es van cuinar dues exquisides receptes, com podeu veure en les imatges: crema de naps i croquetes de verdures. Estava tot deliciós i passarem una vesprada divertidíssima i en bona companyia.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario