Celebració del dia de l'arbre al CEIP MAX AUB

Enguany l’alumnat del Max Aub també va celebrar el dia de l’arbre amb unes activitats molt motivadores i connectades amb la natura.

El 31 de gener està declarat com el dia de l’arbre de la Comunitat Valenciana, per això cada classe d’Infantil i Primària va fer un apadrinament d’un arbre del pati. La directora Mari Paz va fer una presentació de les varietats  i va explicar els materials i ferramentes necessàries. La cura consistia en fer un forat al voltant del tronc, llevar les brosses, posar terra nova, fer el rogle, regar i posar fertilitzant. A més, es va fer entrega a cada classe d’un cartell per a decorar i identificar els arbres apadrinats amb un QR que t’enllaça al treball d’investigació de Primaria amb les dades d’eixe arbre o a la foto del grup d’Infantil.

Al llarg d’eixa setmana també férem visites a l’hort per a vore la llimera, el nesprer i el codonyer. En els diferents cultius es va fer la col•locació de l’estaca que s’havia decorat prèviament a l’aula amb un dibuix, el curs i els noms de l’alumnat del grup.

Amb totes aquestes activitats en la nostra escola hem gaudit i aprés un major respecte cap a la natura.

31 de Gener de 2023


No hay comentarios:

Publicar un comentario