La primera collita en l'hort Erasmus+ del CEIP L'Amistat

L'hort del Col·legi L’*Amistat va prenent velocitat, després d'una temporada amb un clima una mica desagradable que s'ha unit a la poca radiació solar que tenim en les zones d'hort en ple hivern. En les imatges veiem a les xiquetes i els xiquets de primer i tercer amb la primera collita de raves i espinacs. Les faves estan ja a punt de florir. Els pésols, carlotes i la segona collita de raves estan en marxa, tindrem paciència per a esperar. Les cebes no acaben de funcionar bé, segurament perquè el terreny està excessivament compactat i això no és bo per a elles.



Estem especialment contents amb la nostra primera “collita” de compost, obtinguda gràcies a la compostadora que ens va fer arribar l'ajuntament i en la qual hem anat depositant quotidianament els residus orgànics del menjador. A poc a poc anirem enriquint el nostre sòl. Els alumnes i alumnes de cinqué van fer un excel·lent treball repartint el compost per la superfície de l'hort i la setmana vinent embuataran la terra amb la palla que hem comprat.


Continuem treballant l'hort com una activitat més dins del projecte Erasmus+ Ka2 “European Food Adventures” en el qual participem, i que tan riques experiències ens està proporcionant.




No hay comentarios:

Publicar un comentario